ZANIMLJIVA POZA

Talula Vilis pozirala potpuno gola

Najmlađa kći nekadašnjeg holivudskog para Brusa Vilisa i Demi Mur

Talula Vilis. ARHIV

A. F.

26.3.2021

Talula Vilis (Tallulah Willis) objavila je neobičnu fotografiju i čudan popratni tekst na svom Instagram profilu. 

Najmlađa kći nekadašnjeg holivudskog para Brusa Vilisa (Bruce Willis) i Demi Mur (Moore)  pozirala je potpuno gola u fetusnom položaju, sklupčana na travi, a fotka je drugi dio trodijelne objave u kojoj je Talula objavila nekoliko fotografija svog doma. 

- Opraštam se od ovih zidova unutar kojih je ljubav cvjetala, prijatelji su postali porodica, životinje su odlazile i dolazile, prazan prostor i plašljivo koprcanje rodili su nepoznat užitak dizajna interijera - započela je 27-godišnja Taula, koja se, kao i njene dvije starije sestre, borila s ovisnostima zbog teškog tinejdžerstva prouzročena lošim odnosom majke i oca nakon njihova razvoda. 

- Dotakla sam dno među ovim zidovima, postavljala bezglasna pitanja od kojih me danas prolazi jeza. Krivila sam kuću i htjela pobjeći. Ali usred svih njenih transformacija i mojih promjena frizure, osjećam se potpuno. Kao zaljubljena žena koja se bori za sreću u svakom danu i govori glasnije no što je ikad mislila da će moći. Zato ću uzeti što trebam, ostatak ostaviti tebi, slatki dome, jer postoji još puno toga što moram proživjeti -  završila je, a iz "Daily Maila" vjeruju kako je Taula ovom objavom najavila selidbu u drugi dom sa svojim dečkom Dillonom Brusom (Bussom). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.