VRATILA SE U AMERIKU

Danijela Štajnfeld se neće vraćati u Srbiju do suđenja

To je potvrdila i njena majka Marija

Danijela Štajnfeld. Arhiv

N. Aj. / Nova.rs

26.3.2021

Glumica Danijela Štajnfeld se nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gdje je glumca Branislava Lečića optužila za silovanje, vratila u Ameriku, gdje planira da ostane do početka suđenja, saznaje Nova.rs.

Naime, Štajnfeld je krajem prošle sedmice doputovala iz Amerike u Srbiju kako bi u beogradskom Višem javnom tužilaštvu dala svoj iskaz o silovanju koje se prema njenim riječima dogodilo u maju 2012. godine.

Skoro odmah nakon davanja izjave vratila se u Ameriku, gdje već godinama živi i radi i u Srbiju se neće vraćati sve dok ne dobije poziv od suda.

Branislav Lečić će uskoro dati svoju izjavu u policiji. Agencije

- Danijela ne želi da boravi u Beogradu. Psihički je iscrpljena, a posebno nakon svega što se u medijima pisalo. Mnogo joj znači podrška kolega, posebno onih sa kojima je radila i koji su bili uz nju sve vrijeme. Cilj joj je da ide do kraja i na sudu i dokaže istinu, a isto tako je svjesna da će jednog dana morati da dođe u Beograd kada krenu ročišta. Do tada želi da bude mirna i bezbjedna u mjestu gdje godinama živi i radi - kazao je izvor Nove.rs.

Danijelina majka Marija je to i potvrdila.

Tačno je da je Danijela u Americi i da se neće vraćati. Izvinite, ali zaista ne bih ništa komentarisala - kazala je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.