PRELIJEP GEST

Kija Kockar organizirala aukciju: Prodaje garderobu u humanitarne svrhe

Jedna je od javnih ličnosti koja često učestvuje u humanitarnim akcijama

A. Zukić

Poznata kao humana osoba

Foto: Instagram


Kija Kockar jedna je od javnih ličnosti koja često učestvuje u humanitarnim akcijama i apeluje na druge ljude da pomognu bolesnima.

 Zbog toga je odlučila da organizira aukciju i da proda nešto od svoje garderobe i obuće onima koji pošalju najviše SMS poruka za djevojku koja boluje od cerebralne paralize.

 • Apeluje na druge ljude da pomognu bolesnima

  Apeluje na druge ljude da pomognu bolesnima

  Foto: Screenshot


Na tu ideju Kija je došla kada joj je jedan dečko putem Instagrama poslao poruku i pitao gdje je kupila majicu sa fotografije koju je objavila jer se njegovoj djevojci dopada. Kako je više nije bilo u prodaji, pjevačica je odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe, pod uslovom da za oboljelu Natašu Terzin pošalje deset SMS poruka.

 • Odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe

  Odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe

  Foto: Screenshot


- Dobila sam danas neobičan zahtjev od jednog dečka koji želi da obraduje svoju djevojku ovom majicom jer joj se jako sviđa, a više je nema u prodaji. Rekla sam da pošalje 10 poruka 25 na 3030 za Natašu Terzin, poslao je 15. Bravo momak. Majica spakovana - napisala je Kija.

 • Ponudit će još neke stvari kako bi pomogla svojoj sugrađanki

  Ponudit će još neke stvari kako bi pomogla svojoj sugrađanki

  Foto: Screenshot


Ona je potom stavila na licitaciju svoju haljinu, a početna cijena bila je 12.000 dinara (200 KM) i ponuda je trajala 24 sata. Nakon toga, Kija je objavila na Instagramu da će uskoro da sredi ormar i da će još neke stvari ponuditi kako bi pomogla svojoj sugrađanki.

- Još malo pa će biti proljetno spremanje odjeće koju ne nosim i sigurna sam da ima par komada što će se nekom svidjeti i uz određeni broj humanitarnih poruka za Natašu Terzin ide vama. Posebno će se svidjeti onima koji nose broj obuće 37 - napisala je Kija.

NA VRH

Podijeli članak na