LUKSUZNI ŽIVOT

Aca Lukas ne štedi, 5.000 eura za novi džakuzi u spavaćoj sobi

Ništa mu dugo ne drži pažnju

A. Zukić

Nije štedio

Foto: Instagram


Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gdje sam provodi dane u luksuznom stanu, a do prije par godina je taj prostor dijelio sa suprugom Sonjom.

Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 eura, a sudeći po namještaju nije se štedilo ni na opremanju.

Pjevač u stanu posjeduje dva kupatila, a jedno od njih je riješio da potpuno promijeni.

  • Živi luksuzno

    Živi luksuzno

    Foto: TV PINK PRINTSCREEN


Pjevač voli luksuz.

- Aca ima jedno kupatilo za goste, a ovo drugo rezervirano je samo za njega i nalazi se u sklopu njegove spavaće sobe. Upravo je to veće kupatilo riješio da modifikuje i prilagodi svojim visokim standardima i estetskim normama - otkriva izvor blizak folkeru i dodaje da je on, iako je i prije imao džakuzi kadu, sada odlučio da je zamjeni mnogo većom i boljom.

Ništa mu ne drži pažnju.

- Lukasu inače vrlo brzo dosade stvari, garderoba, namještaj… Sklon je čestim promjenama, a novac mu ne predstavlja nikakav problem pa tako sve svoje hirove može da bez problema i ispuni - objašnjava izvor.

  • Na sebi ne štedi

    Na sebi ne štedi

    Foto: TV PINK PRINTSCREEN


Ima mnogo slobodnog vremena.

- Kako je sada manje poslovnih obaveza, imao je vremena da traži i bira pa je tako našao italijanski hidromasažni džakuzi posljednje generacije sa termalnom vodom i masažerima izuzetne snage sa nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova. Njegovo kupatilo je ogromno pa neće imati problem da u njega montira mnogo veću kadu nego onu koju sada ima. Ovaj hir ga je koštao više od 5.000 eura, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da riješi da kupatilo pregradi i da u njega instalira i mini kućnu saunu - objašnjava izvor.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na