SPORTSKI ŽIVOT

Fani Stipković pokazala kako ostaje u top formi

Ne možete uvijek kontrolirati što se događa u vašem tijelu, no zato možete paziti na onome što je vani, napisala je na svom Instagram profilu

Stipković: Hod po manekenskim pistama odavno je zamijenila hodanjem po sportskim terenima. Instagram

L. K. P.

24.6.2021


Da su joj izgled i zdravlje važni, kao i da je velika zaljubljenica u sportski život, Fani Stipković nikada nije krila. Svoj hod po manekenskim pistama odavno je zamijenila hodanjem po sportskim terenima, na kojima je odradila intervju s najvećim svjetskim facama, a ništa manje važnosti ne pridaje i redovitim treninzima, zahvaljujući kojima i sama ostaje uvijek u top formi.


-Ne možete uvijek kontrolirati što se događa u vašem tijelu, no zato možete paziti na onome što je vani - napisala je to na svom Instagram profilu Fani i objavila jednu fotografiju kojom je pokazala koliko je gipka, što može zahvaliti redovnim treninzima. Odjevena u crne tajice i topić, s kosom podignutom visoko u rep, iz kojeg je pak ispletena pletenica, poznata novinarka se odlučila istegnuti, pa se "objesila" nogama za trake zakačene na plafonu i glavu spustila gotovo do poda, širom šireći ruke.


Joga pozu je, kao i sve vezano uz vježbanje, izvela besprijekorno, a sve je otkrilo i vitku figuru na kojoj joj zavide mnogi. Ova rođena Korčulanka iduće će godine obilježiti deset godina otkako je svoju zagrebačku adresu zamijenila onom u Madridu, gdje uživa u blagodatima svoga rada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.