OTVORENO O SVEMU

Golubović: Žena mi je uzela novac, Kristina će imati velike probleme

U Kristinu sam se razočarao, čuo sam o njoj razne stvari o kojima moramo da raspravimo čim izađe iz rijalitija

Kristijan Golubović. NIKOLA ANĐIĆ

A. K.

1.7.2021

Nakon što je diskvalifikovan iz "Zadruge" Kristijan Golubović je otišao i do Kraljeva, gdje se sreo sa suprugom Ivanom, koja je zbog njegove preljube podnijela zahtjev za razvod braka.

Kazao je da mu je Ivana uzela novac, a nakon svađe koja je izbila između njih odlučio je da ode.

- Najljepše sam je pitao da li joj treba sav moj novac. Rekao sam joj neka ga uzme, jer zna da bih joj i dušu dao. I da nismo zajedno i da jesmo, može da me pozove u pola dana i noći. Ja sam njen uvijek i zauvijek. Tada je opet počela da diže frku, ispala je ozbiljna frka i ja sam se naljutio. Izašao sam iz kuće i rekao joj u bijesu da mene više nikad neće vidjeti, ni ona ni dijete. Napravila je da mene to dijete ne voli, mnogo mi je teško, isplakao sam se baš iz srca i izašao iz kuće kao popišan po ko zna koji put - rekao je.

Smatra da ne treba da ga kažnjava zbog prevare.

- Slažem se da sam to uradio na najgori način, ali ona ne treba sada mene da kažnjava, jer sedam godina kažnjavanja i optužbi je i dovelo do te prevare. Nije u redu što je javna, nije bilo pristojno, kajem se zbog toga. Najviše na svijetu bih volio da možemo da budemo zajedno - kazao je.



Ivana i Kristijan. DAMIR DERVIŠAGIĆ

Dodaje da se razočarao u ljubavnicu Kristinu i da se s njom ne bi pomirio.

- U Kristinu sam se razočarao, čuo sam o njoj razne stvari o kojima moramo da raspravimo čim izađe iz rijalitija.  Pitaću je samo jedno, zašto mi na vrijeme nije rekla to što sam htio i što je trebalo da čujem od nje. Meni je pedigre mnogo važan, ne bih se nikad upustio u vezu s njom, pogotovo što ima toliko putera na glavi. Kakve sam ja bljuvotine čuo o njoj! Ne želim još da pričam o detaljima, zbog nje. Ona će imati velike probleme ako to sve izađe u javnost. Mislim da će Kristina morati da se iseli iz Srbije. Čuo sam da ti zlonamernici planiraju da puste to sve u javnost i da čak postoje i neki snimci i slike. Ako joj ja ne pomognem da se iščupa od tih ljudi i iz tih priča, neće niko. Previše sam se razočarao u nju, ali imam volju da joj pomognem - odlučan je.


U narednu sezonu Zadruge bi ušao za ogromnu svotu novca. Kaže da je dobio ponudu za vlastiti rijaliti program, te da ima fantastičnu ideju.

- Morali bi preozbiljne pare da mi plate, inače mijenjam dres! Dobio sam ponudu za svoj rijaliti program malo drugačijeg tipa, bio bi mnogo kraći, ali i zanimljiviji. Imam fantastičnu ideju - rekao je.

Trenutno renovira dio kuće u Kruševcu koja pripada njegovom prijatelju. 

- Tu planiram da živim. Imam nekretninu na Vračaru, koju također planiram da renoviram, pa ću vidjeti šta će biti. Planiram da napravim turu Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i onda ću morati da odem malo i u inostranstvo. Poslije smrti moje majke u Njemačkoj je ostalo dosta nedovršenih poslova. Treba da vidim i šta je s njenom penzijom - rekao je Golubović u intervjuu za Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.