ŠTA JE ISTINA

Princ Albert od Monaka progovorio o krahu braka

Otišla je u Južnoafričku Republiku kako bi ondje preispitala rad svoje Fondacije i uzela malo slobodnog vremena da provede s bratom i prijateljima

Šarlin od Monaka. Agencije

L. S. R.

9.9.2021

Princ Albert od Monaka progovorio je nakon nekoliko mjeseci nagađanja o problemima u braku sa princezom Šarlin (Charlene) , ili "najtužnijom princezom na svijetu", kako je mediji nazivaju.

Šarlin, koja u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici boravi mjesecima, u Monaku je posljednji put viđena u januaru ove godine. Strani mediji ranije su pisali da se Šarlin i Albert razvode.

- Nije naglo napustila Monako. Nije otišla jer se ljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Fondacije i uzela malo slobodnog vremena da provede s bratom i prijateljima -  objasnio je princ Albert za magazin "People".

Pojasnio je da je trebala otići samo na sedmicu, ali morala je ostati zbog teške infekcije i medicinskih komplikacija usljed toga. 


Šarlin i Albert od Monaka. Agencije

Naime, princeza Šarlin bila je na četvorosatnoj operaciji nakon što je saznala da ima ozbiljnu upalu sinusa, a nedavno je ispričala da će proces oporavka biti duži nego što je planirala.

- To je zdravstveni problem koji se mora liječiti. Okrenuo sam se brizi o djeci. I mislio sam da će ta naklapanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate da odgovorite na sve što izađe na vidjelo, gubite vrijeme. Naravno da to utiče na nju, naravno i da utiče na mene. Pogrešno shvatanje događaja uvek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas - zaključio je Albert.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.