POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Sin Marine Tucaković otkrio kada će biti sahranjena

Slavna hitmejkerica u nedjelju je umrla nakon teške bolesti u 67. godini.

L. K. P.

Marina Tucaković: Preminula u 67. godini

Foto: Agencije


Milan Laća Radulović, sin nedavno preminule Marine Tucaković objavio je na društvenim mrežama da će njegova mama biti sahranjena iduće sedmice u krugu porodice.

-Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan certifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mjera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su htjeli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pjesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumijevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan", piše u objavi.

Podsjetimo, Marina je u nedjelju umrla nakon teške bolesti u 67. godini.

Ona je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

NA VRH

Podijeli članak na