ZANIMLJIVO

Sve ljubavi Kristijana Ronalda

Njegovo srce već pet godina pripada samo Georgini Rodrigez

Djevojke koje su ljubile Ronalda. Agencije

Z. K.

26.9.2021

Nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano) povezivali su s brojnim manekenkama i glumicama, a šuškalo se i da je na spoj izveo Kim Kardašijan (Kardashian). Ipak, njegovo srce već pet godina pripada samo Georgini Rodrigez (Rodriguez).


Jordana Jardel. Instagram

Prva ozbiljna veza nogometne zvijezde bila je s brazilskom manekenkom Jordanom Jardel. Izlazili su 2003. godine, a upoznao ih je Jordanin brat, Mario Jardel, koji je bio Kristijanov saigrač u Sporting Lisabonu.


Merče Romero. Instagram

Slavni nogometaš je bio više od godinu u vezi s portugalskom manekenkom i voditeljicom Merče Romero (Merche). Romansu su započeli 2005. dok je Ronaldo igrao za Mančester Junajted. Ljubavi je došao kraj jer više nisu mogli održavati vezu na daljinu.


Imodžen Tomas. Instagram

Nogometaš se 2006. zabavljao s zvijezdom „Big Brothera“ Imodžen Tomas (Imogen Thomas). Navodno su proveli zajedno samo jednu vatrenu noć, no “ Imodženin portparolje to opovrgnuo i rekao da ju je Ronaldo 'bombardirao' telefonskim pozivima.


Soraija Čavez. Instagram

Iste godine je nogometaš izlazio i s cijenjenom portugalskom glumicom Soraijom Čavez (Soraia Chaves). Ubrzo nakon toga Soraija je dobila glavnu ulogu u filmu 'Call Girl', kojom se proslavila. Film je 2007. bio na prvom mjestu po zaradi u Portugalu.


Džeme Atkinson. Agencija

O vezi Kristijana i glumice Džeme Atkinson (Gemma) pričalo se puna četiri mjeseca 2007. godine. Ronaldo je tada živio u Mančesteru, a Džeme je u intervjuu 20016. otkrila da su bili na 'najbritanskijem' spoju ikad.

- Bili smo kod mene, pili čaj i gledali 'Mućke'. Ne znam da li ga to inače zanima ali činilo se da uživa - rekla je, te dodala da su Kristijana posvuda pratili paparazzi.

Nakon prekida su britanski mediji nudili Džemi novac da otkrije detalje o vezi s nogometašem, no ona ih je odbila.


Bipaso Bašu. Instagram

Godine 2007. je Ronaldo viđen kako se ljubi s indijskom ljepoticom Bipasom Bašu (Bashu). Izvor je otkrio da je par spojila zajednička strast prema Bolivudu. Iako su se razišli, ostali su u prijateljskim odnosima.

Prije nego je zaigrao za Real Madrid, Ronaldo je izašao na nekoliko spojeva sa španskom manekenkom Nereidom Galjardo (Gallardo). Međutim, njihova je romansa završila ružno te je Nereida otkrila privatne detalje o Kristijanu. Za medije je otkrila je da je nogometna zvijezda nosila uske crvene gaćice sa slonovskom surlom sprijeda.

Ronaldo je ljeto 2009. proveo partijajući u Kaliforniji te je zapeo za oko bogatoj nasljednici Pariz Hilton (Paris). Pariz je tada u više navrata viđena u noćnom izlasku s Kristijanom. Izgledali jako blisko, no navodno ga je Pariz ostavila jer joj je djelovao previše 'ženskasto'.

Godine 2010. godine, prije nego su Kim Kardašijan i Kanje Vest (Kanye West) postali jedan od najpoznatijih showbiz parova, rijaliti zvijezda je uživala na spoju s Kristijanom Ronaldom. Par je navodno viđen kako se ljubi u Madridu, gdje je Kim bila na trodnevnom odmoru.


Irina Šajk. Agencija

Kristijano i ruski model Irina Šajk (Shayk) bili su u vezi od 2010. do 2015. godine. Nakon njega je Irina prohodala s holivudskom zvijezdom Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper).

Također, 2016. su se svjetski mediji raspisali o vezi nogometaša i atraktivne Desire Kordero (Desiree Cordero). Međutim, brzo su prekinuli i Ronaldo je navodno izjavio kako je Desire bila previše 'gladna slave'.


Georgina Rodrigez. Agencija

Kristijano i manekenka Georgina Rodrigez upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodajna asistentica u Gucci dućanu. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili kćerku Alanu Martinu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.