HAOS U ZADRUZI

Žestoka svađa Aleksandre Subotić i Janjuša

Kuka i plače a onda se vraća i smije se, nije normalna - govorio je Janjuš

Avaz.ba

Aleksandra Subotić

Foto: Screenshot


Između učesnika rijalitija "Zadruga" Aleksandre Subotić i Marka Janjuševića Janjuša došlo je do žestoke svađe.

- Glasali ste i za najuobraženiju zadrugarku. Po glasovima publike u pitanju je Aleksandra Subotić. Šta misliš ti Janjuše? - pitao je voditelj.

- I ja to mislim, ali nisam htio da je spominjem uopšte. Ona je najuobraženija zadrugarka koja je ikad ušla u "Zadrugu". Nije zanimljiva, ona može samo da se nakači na Deniz ili na mene. Na mene je pokušala ali to kod mene ne prolazi. Pokušava da bude zvijezda, da dokaže da je moralna gormada, da se udala za ne znam koga. Što se tiče mene tiče može samo da pokušava ali ne prolazi - govorio je Janjuš.

  • Marko Janjušević Janjuš

    Marko Janjušević Janjuš

    Foto: Screenshot


Aleksandra je uzvratila:

- Čovjek koji se druži sa or****m gromadama ne može da me uvrijedi. Ti si s***ualni manijak i siledžija. I beskućnik. Za hiljadu dinara igraš kao mečka, za ovakve šljamove ću uvijek biti uobražena. Čovkek koga njegovo dijete gleda u onakvim situacijama, meni nešto kaže,a pružio je svojoj porodici takav blam.

- Da li ti možeš meni da kažeš da sam ja svojoj porodici pružio blam? Hajde da je Mića rekao pa i hajde. Neću te vrijeđati, pričaj šta hoćeš. Kuka i plače a onda se vraća i smije se, nije normalna - govorio je Janjuš, a Aleksandra je na to rekla: 

- Znam da mora da vrati jednoj ženi pare, jer mu je pomogla da se izvuče iz kockarskih dugova, ali vratit ćeš joj pare.

NA VRH

Podijeli članak na