NAPAO PUNICU

Otkriven glavni krivac Zejnovog nasilnog ponašanja, Điđi s advokatima dogovorila detalje starateljstva

Muzičar prečesto konzumira marihuanu, bez kojeočito, više ne može živjeti

Hadid i Malik: Imaju kćerku. Agencije

L. K. P.

5.11.2021



Jedino što je slavnoj manekenki Điđi Hadid (Gigi) važno je da njena kćerka Kai ( Khai), koju je dobila u vezi sa Zejnom Malikom (Zayn), ne osjeti na svojoj koži probleme svojih roditelja. Upravo zbog toga već se pokrenula i obavila razgovore s advokatima, koji bi joj trebali pomoći oko starateljstva.

-Điđi se prošle sedmice već susrela s advokatima, a angažirala je i neke nove koji joj pomažu u rješavanju pitanja oko starateljstva, rekao je dobro upućeni izvor za medije, otkrivši kako je 26-godišnja manekenka jasno dala do znanja da će dvije godine stariji pjevač Zejn Malik zauvijek biti dijelom njenog života.

Rješenje je to doneseno nakon što je bivši član "One Directiona" fizički nasrnuo na majku svoje životne partnerice i baku njihove kćerke, Jolandu Hadid (Yolanda), nakon čega je Điđi donijela odluku da više ne želi biti s njim.


Hadidi i Malik na proslavi kćerkinog rođendana. Instagram

A sada je otkriven i razlog zbog kojeg je Malik u posljednje vrijeme iznimno agresivan, ali i paranoičan, a to je prečesta upotreba marihuane, bez koje muzičar, očito, više ne može živjeti.


Jedan vrhunski advokat, koji nije vezan za slučaj, no dobro je upoznat sa svime, otkrio je novinarima "The Posta" da bi taj incident, u kojem je Malik fizički nasrnuo na punicu, mogao imati itekakav utjecaj na sve u budućnosti vezano za starateljstvo nad Kai. A osim što je ostao bez životne partnerice te se našao u problemu zbog starateljstva, Malik izgubio je i ugovor s izdavačkom kućom RCA i to nakon što je njegov treći album "Nobody Is Listening" bio pravi promašaj na tržištu.


-Zejn se osjeća kao da mu život okreće leđa. On se i inače jako teško nosio sa teretom slave, koju je dobio zahvaljujući izgledu, ali i glasovnim sposobnostima, zbog čega su za njega često govorili da je nezahvalan i arogantan, otkrio je izvor, dodavši kako Malik nikada nije krio kako mu konzumiranje marihuane pomaže u kreativnom procesu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.