SVIJET SLAVNIH

Šokantna fotografija Emili Ratajkovski: Ne stidim se svog tijela

Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će kontroverze izazvati, poručila manekenka

Emili Ratajkovski. Agencije

L. S. R.

25.11.2021

Manekenka Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) objavila je fotografiju s dodjele modnih nagrada koju organizira Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA). 

-  Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će kontroverze izazvati, ali hej, to je moje tijelo i neću se oslanjati na posramljivanje -  napisala je Emili u opisu fotografije.

Prema ovom opisu, Emili je očekivala da će ova fotografija izazvati brojne komentare na račun njenog izgleda, što se i dogodilo. 


Emili Ratajkovski. Instagram

"Jesi li dobro?", "Oprosti, ali ovo je jednostavno bolesno", "Pojedi nešto", "Pretjerala si", "Ne daješ dobar primjer mladim djevojkama", "Ovo ne izgleda zdravo", "Stvarno sam zabrinuta za tvoje zdravlje", samo je dio kritika koje je dobila ispod fotografije.

Bilo je i onih kojima se sviđa Emilin trbuh te su je branili od negativnih komentara.

"Trebaju mi ovakvi trbušnjaci", "Loše mi je od ovih komentara u kojima posramljujete njezin izgled. Što nije u redu s vama ljudi?", "Kako imaš takav trbuh nakon trudnoće? Savršenstvo", "Koji je tvoj program vježbanja?", "Pobrinite se za vaša tijela", branili su je neki od pratilaca na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.