SLAVLJE SE NASTAVLJA

Dašak atmosfere s “Azrine” zabave: Šta su sve gosti poručili

Svoje zadovoljstvo zbog prisustva izrazile su brojne poznate osobe

Zabava se nastavlja do kasnih noćnih sati. AVAZ

Piše: Samila Pilav

8.12.2021

U hotelu „Radon Plaza“ u Sarajevu u 20 sati počeo je „Azra Preholiday Party“, gdje u pretprazničnom raspoloženju „Azra“ i njeni prijatelji uz pjesmu i ples slave dugogodišnju uspješnu saradnju i odlično poslovanje najčitanijeg magazina za ženu i porodicu.

Naše veliko zadovoljstvo je da je zabavu uveličao Erik Nelson, ambasador Sjedinjenih američkih država (SAD), koji je došao sa partnerom Filipom Tatonijem.

- „Azra Preholiday Party“ je odlična zabava. Dobro je biti tu sa ovim divnim ljudima koji slave „Azru“. Zaista se lijepo provodimo - kazao je ambasador Nelson.


Ambasador SAD u BiH Erik Nelson i njegov partner FIlipo Tatoni. AVAZ

I velikom muzičkom umjetniku Željku Bebeku čast je biti s nama večeras.

- Ovo nije prvi put da sam na feštama koje „Azra“ organizira i uvijek mi je lijepo. Organizacija je perfektna. Posebno mi je drago što sam večeras ovdje u društvu supruge i sina Zvonimira.

Neizostavan gost na našim slavljima je poznati bh. pjevač Halid Bešlić.

- „Azra“ kao novina i priča o „Azri“ je nešto što ja volim u ovoj zemlji i tu sam uz njih zauvijek, poručio je pjevač.


Bebek u društvu supruge i sina. AVAZ

Svoje zadovoljstvo što je prisutna večeras na zabavi izrazila je poznata influencerica Hana Hadžiavdagić.

- Meni je veliko zadovoljstvo da sam pozvana i da sam tu. Drago mi je da sam vaš specijalni gost večeras. Sretna sam vidjeti urednike, novinarke i ostalu ekipu. Meni je famozno, jako mi je drago da sam došla. Vidimo se i iduće godine, nadam se u većem broju zbog ove epidemiološke situacije. Želim svima sretnu i berićetnu Novu godinu. Mnogo zdravlja, eura i dobrog sexa, kazala je Hana.

Hana nije krila oduševljenje zabavom. AVAZ

Mladi pjevač Mahir Mulalić oduševljen je zabavom i nije krio svoje zadovoljstvo.

- Večeras mi je jako lijepo. Prvi put sam gost na „Azrinim“ zabavama. „Azra“ je toliko godina tu i ima mnogo uspjeha iza sebe, tako da je čast biti ovdje. Uz nekoliko pjesama koje ću i ja izvesti ne sumnjam da ćemo svi uživati u ostatku večeri, kazao je Mahir.


Mahir u društvu Slađane Mandić i Fatmira Sulejmanija. AVAZ

Naš već sada tradicionalni gost na zabavama je pjevač Amel Ćurić.

- Ovakve zabave su mi uvijek super, sretan sam kada sam dio toga. To je prilika da se sretnem s kolegama s estrade, kao i novinarima, koje nisam dugo sreo, uz sve to tu su lijepa zabava, piće i „iće“ kako se to kaže kod nas, poručio je Amel.


Amel je osmijehom potvrdio da se odlično zabavlja. AVAZ

Za dobru muziku zaslužni su bend Sunday Stories, Fatmir Sulejmani, Lamija Badžak i Mahir Mulalić, a zabava se nastavlja do kasnih noćnih sati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.