IMALA JE 21 GODINU

Jelena Karleuša poslala poruku povodom tragično preminule jutjuberice: Svima su krvave ruke

Karleuša je odlučila da se obrati milionskim pratiocima na društvenoj mreži, pa je prozvala psihopate koje maltretiraju nedužne ljude na društvenim mrežama

Jelena Karleuša. Instagram

L. K. P.

9.12.2021


Srbijanska jutubjerica i influenserica Kristina Kika Đukić (21) preminula je u srijedu u večernjim satima, prema pisanje srbijanskih medija izvršila je samoubistvo. Ovim povodom se oglasila i Jelena Karleuša.

Naime, Karleuša je odlučila da se obrati milionskim pratiocima na društvenoj mreži, pa je prozvala psihopate koje maltretiraju nedužne ljude na društvenim mrežama. Njen status prenosimo u cjelosti.




Status Jelene Karleuše. Printscreen

- Povodom strašne vijesti da se poznata domaća jutjuberica ubila zbog sajber zlostavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sljedeće: Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smijem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom trenutku. Drugo, kao osoba koja je godinama na udaru i medija, i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su krvave ruke! Svi smo kao društvo krivi! To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vrijeđaju i napadaju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normalno! Nije normalno da te vrijeđaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na sjenku stao! Nije normalno da se svi sadistički uživaju čitajući i gledajući mrcvarenje žrtve! Bolestno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja - napisala je Karleuša između ostalog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.