TRAGEDIJA

Karleuša o smrti YouTuberke Kike Đukić: Mrtvu djevojku maltretiraju na društvenim mrežama

To djeca sama nisu smislila, djeca su to naučila od skotova zvanih roditelji, poručuje pjevačica

Jelena Karleuša. Arhiva

L. S. R.

10.12.2021

Nakon što je jučer odijeknula vijest da se influenserka i YouTuberka Kristina Kika Đukić iz Beograda ubila, na Instagramu se oglasila i pjevačicaJelena Karleuša.

- Djevojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada, ovog puta još bizarnijeg i bolesnijeg oblika. Da užas bude veći, ovakve i mnoge druge komentare napisala su djeca! Djeca od samo 12-13 godina. To djeca sama nisu smislila, djeca su to naučila od skotova zvanih roditelji. Ako su ova djeca ovakva sada u šta će se pretvoriti kada odrastu?! Kao javna ličnost sa najvećim brojem pratilaca na ovim prostorima, zahtijevam da se roditelje ove djece pronađu i kazne! Njihova djeca su njihovo sramno ogledalo - napisala je Karleuša i objavila sliku užasnih komentara koji ne prestaju da se nižu na Kristininom Instagram nalogu.

Kika je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, a policija je pored tijela pronašla lijekove i opijate, kako su preneli mediji u Srbiji.


Objavljena prepiska. Instagram

Na Tik Toku se pojavio i strašan snimak razgovora Kike i saigrača tokom igre "Counter Strike", kojim kao da je najavljivala suicid.

- Nexa?

- Kika?

- Je l' voliš svoj život? - pitala je Kika saigrača.

- Obožavam - odgovorio joj je on i upitao: "Što?"

- Je l' bi mi došao na sahranu? - glasio je njen odgovor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.