POČELA PRODAJA

Redovi za ulaznice za sarajevski koncert "Whitesnakea"

Interes za koncert 19. jula 2022. godine u Skenderiji vlada i u regionu

"Whitesnake". Agencije

L. S. R.

22.12.2021

Veliko interesovanje publike za koncert benda "Whitesnake" u Sarajevu 19. jula 2022. godine, pokazalo se već jutros u 9 sati kada je započela prodaja ulaznica. Kolone formirane ispred biletarnica najbolje pokazuju interesovanje građana Sarajeva za rok spektakl. Ulaznice se mogu kupiti putem portala www.kupikartu.ba, ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.



Redovi za ulaznice. Agencije

- Već od devet sati bilježimo ogromnu posjetu naše web stranice, kao i formirane redove ispred naših prodajnih mjesta. Obzirom da je ovo oproštajna turneja legendarnog Dejvida Koverdejla (David Coverdale), interesovanje za dolazak na sarajevski koncert ne vlada samo u BiH, već i u zemljama regije, odakle također bilježimo znatan broj kupljenih ulaznica - ističe Elvedin Gičević ispred portala Kupikartu.ba

Cijena ulaznica za parter iznosi 49 KM, a za tribine 60, 70 i 80 KM, u ovisnosti od pozicije na tribini. Za one najveće fanove "Whitesnakea", za Fan Pit je dostupno svega 1000 ulaznica, i mogu se kupiti po cijeni od 69 KM. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.