HIT DIJETA

Kako Milica Pavlović topi salo u rekordnom roku, evo u čemu je tajna

U dijeti koju je praktikovala za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se smije piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mlijeka

Milica Pavlović. Instagram

L. K. P.

22.12.2021

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica Pavlović je postigla i manekensku liniju, a otkrila je da je tajna u japanskoj dijeti. Nju su joj preporučili prijatelji, detalje je našla na Internetu ali se ipak, prije promjene ishrane, konsultovala sa ljekarima, izjavila je za srbijanske medije.



U dijeti koju je praktikovala Milica Pavlović za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se smije piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mlijeka.



Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne tjestenine sa paradajz sosom, dok je za večeru grilovana ćuretina ili riba. Samo dvije salate su u meniju, ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Posljednji obrok ne može biti posle 20 sati, a ukupno dijeta traje 12 dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.