NA POČETKU TURNEJE

Elton Džon zaražen koronavirusom

Trenutno ima blage simptome no, zbog zaraze je morao otkazati čak dva koncerta

L. K. P.

Elton Džon

Foto: Agencije


Elton Džon (John, 74) pozitivan je na koronavirus. Naime, poznati muzičar ranije se vakcinisao dvjema dozama i primio booster. Trenutno ima blage simptome no, zbog zaraze je morao otkazati čak dva koncerta, piše Mirror.

- S velikom tugom javljamo kako će koncerti u sklopu turneje Farewell Yellow Brick Road u Dalasu koji su trebali biti upriličeni u utorak 25. januara i 26. januara morati biti otkazani zbog Eltona koji je nedavno dobio pozitivan test na Covid-19 - piše u priopćenju koji je poslao pjevačev tim u njegovo ime. 

  • Elton Džon: Ima blage simptome

    Elton Džon: Ima blage simptome

    Foto: Agencije


O cijeloj situaciji s koronom oglasio se i sam pjevač na Instagram profilu pa fanovima poručio:

"Pozdrav svima! Javljam se kako bi vas obavijestio da sam zaražen koronavirusom i da sam zbog toga morao odgoditi nastupe u Dalasu. Ukoliko imate ulaznice, vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o novim datumima koncerata. Uvijek je veliko razočarenje kada se nastupi moraju odgoditi. Žao mi je, ali moram zaštiti sebe i svoj tim. Srećom, vakcinisan sam i moji simptomi nisu jaki. Očekujem da ću već ovog vikenda moći nastupiti u Arkansasu. Kao i uvijek, hvala vam za ljubav i podršku i jedva čekam da vas vidim."

Više o temi Elton John

KONCERT U PARIZU
Elton Džon pjevao za spas planete Zemlje
ODGOĐENA TURNEJA
Elton Džon mora na operaciju, pao i ozlijedio kuk
NA VRH

Podijeli članak na