NA POČETKU TURNEJE

Elton Džon zaražen koronavirusom

Trenutno ima blage simptome no, zbog zaraze je morao otkazati čak dva koncerta

Elton Džon. Agencije

L. K. P.

25.1.2022


Elton Džon (John, 74) pozitivan je na koronavirus. Naime, poznati muzičar ranije se vakcinisao dvjema dozama i primio booster. Trenutno ima blage simptome no, zbog zaraze je morao otkazati čak dva koncerta, piše Mirror.

- S velikom tugom javljamo kako će koncerti u sklopu turneje Farewell Yellow Brick Road u Dalasu koji su trebali biti upriličeni u utorak 25. januara i 26. januara morati biti otkazani zbog Eltona koji je nedavno dobio pozitivan test na Covid-19 - piše u priopćenju koji je poslao pjevačev tim u njegovo ime. 


Elton Džon: Ima blage simptome. Agencije

O cijeloj situaciji s koronom oglasio se i sam pjevač na Instagram profilu pa fanovima poručio:


"Pozdrav svima! Javljam se kako bi vas obavijestio da sam zaražen koronavirusom i da sam zbog toga morao odgoditi nastupe u Dalasu. Ukoliko imate ulaznice, vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o novim datumima koncerata. Uvijek je veliko razočarenje kada se nastupi moraju odgoditi. Žao mi je, ali moram zaštiti sebe i svoj tim. Srećom, vakcinisan sam i moji simptomi nisu jaki. Očekujem da ću već ovog vikenda moći nastupiti u Arkansasu. Kao i uvijek, hvala vam za ljubav i podršku i jedva čekam da vas vidim."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.