STIGLI GIBO, PAĐEN...

Prijatelji i kolege opraštaju se od Akija: Ljudi nisu ni svjesni njegove veličine

Odličan čovjek, jedan od prvih poznanstava kad sam došao u Zagreb, rekao je Gibonni

Prijatelji i porodica opraštaju se od Akija Rahimovskog. 24sata

L. K. P. /24sata

27.1.2022

Prijatelji i porodica danas se opraštaju od legendarnog Akija Rahimovskog na njegovom posljednjem ispraćaju u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

- Odličan čovjek, jedan od prvih poznanstava kad sam došao u Zagreb, kakav je bio od prvog dana takav je bio oduvijek, srčan i iskren čovjek, kakav je bio prvi dan takvog ga pamtim za cijeli život, s njim je Parni valjak zvučao velegradski, baš kao bend iz grada od milijun ljudi, mislim da tko ovdje živi nije svjestan njegove veličine, rekao je Gibonni za 24sata, koji je samo zbog sprovoda došao u Zagreb.


Na sahranu je stigao i Ivica Pađen

- Akija u mom srcu zauvijek pamtim po dobroti i talentu. Iznimno talentiran umjetnik, izvođač, šoumen. Zajedno smo počeli karijeru s 20 godina, kazao je shrvani Pađen.


Zbog aktualnih epidemioloških mjera na Akijevoj sahrani nisu mogli prisnovati njegovi brojni fanovi. 24sata

Neno Belan je dodao:

"Mi se znamo još iz 80-ih godina, bezbroj susreta druženja, privatno smo se znali. Aki je bio ljudina, prirodan iskren, normalan čovjek koji je bio veliki pjevač i umjetnik a privatno je bio normalaniji od mnogih."

Dino Jelusić izjavio je da će ga pamtiti po pjesmama i predivnim osobinama van bine.

- Čudno se osjećam. Pamtim ću ga po pjesmama, po predivnim osobinama van pozornice, nadnaravnim moćima na pozornici, zadnji put sam ga vidio 2019. na koncertu, zajedno smo bili na ručku i imao sam nekoliko razgovora s njim. Sva moja trema je nestala jer je on bio užasno prizemljen, otrkio je Jelusić.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera na Akijevoj sahrani nisu mogli prisnovati njegovi brojni fanovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.