POTRESNO SVJEDOČENJE

Učesnik "Plesa sa zvijezdama": Imao sam 17 moždanih udara

Prije 15 godina doktori su mi davali još mjesec života, rekao je Matija Lovrec

Matija Lovrec. Facebook

L. S. R.

14.3.2022

U nedjelju je prva eliminacijska epizoda "Plesa sa zvijezdama" ponudila puno napetosti. Tema večeri bili su vrući i zahtjevni latino plesovi, a naposljetku su šou napustili Vlatka Pokos i Mateo Cvenić. 

Najemotivniji nastup su definitivno imali Matija Lovrec i Helena. Voditelj, urednik i DJ je u posljednjih 15 godina pretrio pretrpio čak 17 moždanih udara. Gledaoci su mogli upoznati i njegovu kćerku Mariju Angelinu, koja je publici ispričala kako je "bolest koju je imao tata bila grozna, te je cijelo to razdoblje bilo teško i traumatično za cijelu porodicu.".


Matija Lovrec. Facebook

 - Svakog jutra kad otvorim oči, sretan sam što sam živ, što je preda mnom novi dan s poslovnim i privatnim izazovima. Jer prije petnaest godina, kad sam zbog dijagnoze aneurizme bazilarne arterije završio na hirurškom stolu, liječnici su mi davali još samo mjesec dana života - izjavio je Matija Lovrec za hrvatske medije.

Tada je i dodao:

- Kako nesreća nikad ne dolazi sama, tako su mi nakon moje prve ljubavi - aneurizme, u život ubrzo stigle brojne ljubavnice, tranzitorne ishemijske atake (TIA), takozvani tehnički moždani udari čiji je broj do danas narastao do dvoznamenkastog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.