UHVAĆENI NA DJELU

Džejson Momoa nije skidao pogled sa engleske glumice

Sve vrijeme su se gledali i smješkali

Džejson Momoa. Instagram

A. Z.

30.3.2022

Glumac Džejson Momoa (Jason Momoa) uslikan je kako razgovara, a mnogi čak tvrde i koketira, s enegleskom glumicom Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale).

Na tradiciopnalnoj "Vanity Fair" zabavi, koja se održava nakon dodjele Oskara, njih dvoje stajali su na ulici ispred objekta. Sve vrijeme su se gledali i smješkali, a čak joj je i Džejson u jednom trenutku ponudio kaput kako bi se glumica ugrijala, prenose svjetski mediji.

Samo prije nekoliko mjeseci, poznati američki glumac i njegova žena Liza Bonet (Bonnet) zvanično su dali saopćenje da se rastaju. Vijest o tome Džejson je objavio na svom Instagram profilu, a mnogi su čak špekulirali da je do kraha njihove ljubavi došlo zbog potencijalna romanse Džejsona s koleginicom Amber Herd (Heard).

Ipak, nije prošlo dugo vremena, te su se priče o Džejsonovom povratku njegovoj prvobitnoj ljubavi - Lizi Bonet pojavile, a par je odlučio da svom braku daju još jednu šansu.

 - Oni su ponovo zajedno. Odlučili su da rade na odnosu, jer su toliko uložili jedni u druge -  rekao je tada Džejsonov prijatelj za list "Page Six", vjerujući da će sačuvati svoj dugogodišnji odnos, ali i brak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.