ISPLIVALO SVE NA POVRŠINU

Snimak odao Amber Herd: Udarila sam Džonija Depa

Riječ je o audiosnimku svađe koja se dogodila dok je par živio u Australiji, a glumica priznaje da je Depa udarila vratima u glavu

Amber Herd. Screenshot

A. Z.

21.4.2022

Porota na suđenju holivudskom glumcu Džoniju Depu (Johnny Depp) čula je audio snimak na kojem njegova bivša, glumica Amber Herd (Heard) i on govore o svađi u kojoj ona priznaje da ga je udarila.

Ovo je bio prvi dokaz koji je pušten okupljenima na sudu. Naime, riječ je o audiosnimku svađe koja se dogodila dok je par živio u Australiji, a glumica priznaje da je Depa udarila vratima u glavu.

Razgovor je snimio Dep, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku da ga vrijeđa i udara rukama, ali i opasnim predmetima.

U jednom audiosnimku Herd kaže Depu: 

- Žao mi je što ti nisam udarila šamar. Ja sam te udarala, ne "lupila".

Džoni Dep. Screenshot

Potom je Dep rekao: 

- Nemoj mi govoriti kakav je osjećaj kada te neko lupi.

Zatim je Amber nastavila govoriti:

- Bio si u mnogim svađama, tu si već duže vrijeme. Niko te nije lupio. Dobio si udarac. Žao mi je što sam te udarila tako. Nisam sigurna kakvi su mi bili pokreti ruke, ali nisam te povrijedila, ti si dobro. Ti si je**** beba. Odrasti, Džoni.

Inače, Dep tuži Herd za klevetu zbog članka iz 2018. godine koji je napisala za "Washington Post", u kojem je pisala da je preživjela porodično nasilje.

Iako ga nije direktno imenovala u članku, Dep, koji je s Herd bio u braku od 2015. do 2017, navodi da je njegova bivša supruga izmislila optužbe o zlostavljanju kako bi pokušala postići veliku brakorazvodnu nagodbu, a sve je to štetilo njegovoj karijeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.