DUET "SVAKI ČOVJEK"

Dino Šaran za "Avaz": Edo je naš, on je car

Iskoristili smo stari recept, novi zvuk i, eto, malo neka druga priča, u skladu sa vremenom i prostorom, kaže Šaran

Šaran: Osim na prvom, sarađivali smo skoro na svakom Edinom albumu. Arhiva

Piše: L. Karahmet - Pujagić

29.4.2022

Edo Maajka predstavio je danas duet sa Dinom Šaranom "Svaki čovjek". Radi se o četvrtom  singlu s njegovog novog albuma „Moćno“.

- Ovo je naša peta ili šesta saradnja. Osim na prvom, sarađivali smo skoro na svakom Edinom albumu. Pjesmu smo predstavili danas,, pa, evo čekamo reakcije. Veoma sam zadovoljan, pjesma je pravo dobra. Iskoristili smo stari recept, koristili novi zvuk i eto malo neka druga priča, u skladu sa vremenom i prostorom - izjavio je Šaran za portal „Avaza“.



Na snimanju je učestvovao i popularni srbijanski producent Slobodan Veljković Coby.

- Coby je radio bit, ja sam radio refren, a tekst je Edin. Malo sam preslušao i Edin novi album na random, čini mi se da se radi o odličnoj ploči.  Želim mu sreću s novim albumom, Edo je naš, Edo je car – ističe Šaran i dodaje da još nema u planu nikakve nastupe sa Edom.

- I „Štuke“ imaju sada pune ruke posla. Sutra nastupamo u Sisku, sljedeći je Zagreb, pa Beograd. mamo još nekih datuma tokom proljeća i ljeta, a pristižu i novi termini. Što se Sarajeva tiče nastupit ćemo na Live Stage Festivalu,  28. jula na platou Centra Skenderija – otkrio je frontmen „Letu štuka“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.