ZAJEDNO DO SEPTEMBRA

Raspada se grupa "Hurricane"

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počela nagađanja da djevojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo

Grupa "Hurricane". Agencije

L. K. P.

3.5.2022

Grupa "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević nastupat će zajedno do septembra, a onda će svaka od njih započeti solo karijeru, prenosi Kurir.

Otkako su snimile hit "Favorito" prije dve godine, njih tri, postale su omiljene pjevačice u regionu i javnost je pratila svaki njihov korak. Ubrzo je uslijedila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cijele Evrope, a svaka naredna pjesma postala je hit.


Grupa "Hurricane". Agencije

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počela nagađanja da djevojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Ksenija, Ivana i Sanja su se 1. maja dogovorile da odrade ljetu turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem.

Već mjesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htjele da komentarišu, ali je sumnje podgrijala Nikolić, koja je nedavno proslavila rođendan bez kolegica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.