LIJEPE VIJESTI

Udaje se Mia Borisavljević

To bio sve trebalo da se desi do 10. jula, rekla je pjevačica

Mia Borisavljević i Bojan Grujić. Arhiva

A. Z.

13.5.2022

Pjevačica Mia Borisavljević i pjevač Bojan Boki Grujić staju na ludi kamen.

Naime, Mia i Bojan uveliko organiziraju svadbu na kojoj će, poslije mnogo godina ljubavi i zajedničkog života, položiti bračne zavjete kako u opštini, tako i u crkvi. Adekvatan prostor, hrana, dekoracija i muzika - samo su neke od stvari kojima se trenutno bave, a Mia je bila vidno iznenađena saznanjima medija.

- Otkud znate?. Ne znamo još ništa definitivno, ništa nam crkva nije potvrdila zbog Petrovskog posta. Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko vjenčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti i vjenčanje, i krštenje mlađe kćerke, i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bio sve trebalo da se desi do 10. jula - objašnjava Mia i otkriva da li uzbuđena zbog udaje - istakla je Borisavljević.


Kaže da nema neki utisak da se udaje.

 - Mi smo godinama već zajedno, živimo i funkcioniramo kao porodica, ništa se specijalno neće promijeniti. Više imam utisak kao da ćemo napraviti neku dobru zabavu, za oko stotinu ljudi - rekla je pevačica za "Pink.rs" i dodala da će po svemu sudeći, na svoje prezime dodati muževo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.