IZDOMINIRALA

Dekolte i prozirna čipka: Eva Longoria ostavila bez daha fotoreportere u Kanu

Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline

Eva Longoria. Printscreen

A. H.

18.5.2022

Prezgodna glumica Eva Longoria zasjenila druge slavne koleginice na otvaranju festivala u Kanu, iako je odjevna kombinacija bila vrlo jednostavna. Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline, a osim velike mašne na desnom ramenu pažnju je privukao duboki prorez na dekolteu koji se protezao skoro do pupka, a fotografije je podijelio i Daily Mail.



Eva je uz to imala visoki rep, a nije skidala osmijeh koji je vjerovatno bio i najljepši dio njene pojave. Paparaci su je uspjeli uhvatiti na izlasku iz hotela, a prije ulaska u taksi, Eva je veselo mahala fanovima.

Eleganciju nije zaboravila ni ranije, kad je prošetala crvenim tepihom festivala i pozirala fotografima. Za premijeru jednog od filmova, Eva je obukla crnu prozirnu haljinu sa zanimljivim detaljima na bretele, a ispod tankog materijala na nekim su se mjestima nazirale noge i tijelo.

Kombinaciju je dodatno podigla crnom choker ogrlicom s dijamantima, a nekoliko fotografija podijelila je i na Instagramu, pohvalivši veče otvaranja i organizatore ovog prestižnog festivala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.