IZDOMINIRALA

Dekolte i prozirna čipka: Eva Longoria ostavila bez daha fotoreportere u Kanu

Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline

A. H.

Eva Longoria

Foto: Printscreen


Prezgodna glumica Eva Longoria zasjenila druge slavne koleginice na otvaranju festivala u Kanu, iako je odjevna kombinacija bila vrlo jednostavna. Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline, a osim velike mašne na desnom ramenu pažnju je privukao duboki prorez na dekolteu koji se protezao skoro do pupka, a fotografije je podijelio i Daily Mail.

Eva je uz to imala visoki rep, a nije skidala osmijeh koji je vjerovatno bio i najljepši dio njene pojave. Paparaci su je uspjeli uhvatiti na izlasku iz hotela, a prije ulaska u taksi, Eva je veselo mahala fanovima.

Eleganciju nije zaboravila ni ranije, kad je prošetala crvenim tepihom festivala i pozirala fotografima. Za premijeru jednog od filmova, Eva je obukla crnu prozirnu haljinu sa zanimljivim detaljima na bretele, a ispod tankog materijala na nekim su se mjestima nazirale noge i tijelo.

Kombinaciju je dodatno podigla crnom choker ogrlicom s dijamantima, a nekoliko fotografija podijelila je i na Instagramu, pohvalivši veče otvaranja i organizatore ovog prestižnog festivala.

Više o temi Eva Longoria

NOGE U PRVOKM PLANU
Eva Longoria oduševila u haljini koja oduzima dah
POKORILE SVIJET ŠOUBIZNISA
Slavne i fatalne džepne venere, njima visina nije problem
NA VRH

Podijeli članak na