PRIJE SKORO 30 GODINA

Kortni Love: Džoni Dep mi je spasio život kad sam se predozirala heroinom

Socijalna služba je pomagala mojoj kćerki Frances da prebrodi taj period, Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti, rekla je Love

H. J. I.

22.5.2022

Kortni Love tvrdi da joj je Džoni Dep spasio život. Agencije

Kortni Love (Courtney), popularna američka pjevačica, otkrila je da joj je Džoni Dep (Johnny Depp) spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tokom najmračnijeg perioda života.

- Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj kćerki Frances da prebrodi taj period. Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali - kazala je.

Dodala je da je on slao limuzine po Frances i njene prijatelje dok su u školu dolazili socijalni radnici.

- Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je Džoni spasio život - rekla je.

Love je pružila podršku i njegovoj bivšoj supruzi Amber Heard.

- Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu i to mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu? - navela je.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog ovog poteza. Ponovo je objasnila da ne želi zauzimati stranu.

- Želim biti neutralna. Nikoga neću maltretirati. Mene su maltretirali dovoljno tokom života - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.