OTVORIO SE

Šerif Konjević donio odluku kome da prepiše svu imovinu

Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, rekao je Šerif Konjević

Šerif Konjević. Arhiva

A. Z.

7.6.2022

Pjevač Šerif Konjević uživa u drugom braku sa drugom suprugom Kanitom, za koju upućeni tvrde da je prava ljepotica, a koju pjevač kako je istakao voli najviše na svijetu. Shodno tome je odlučio da svu svoju imovinu prepiše njoj jer, kako tvrdi, ona je to zaslužila.

Sada je pjevač progovorio o svojoj supruzi, kao i o detaljima u koje javnost nije bila upućena.

- Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - kaže Šerif i dodaje:

 - Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo - kazao je Konjević za srbijanske medije.


Šerif Konjević. Instagram

Šerifova supruga ne želi da se pojavljuje u medijima, ali ono što je poznato je da je prava ljepotica i da je izuzetno posvećena porodici, a kako se procjenjuje, Šerif posjeduje enormno bogatstvo.

No, malo je poznato da je i prije Kanite pjevač bio u braku, i to sa Jasnom, koja se poslije Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića, prenosi Pink.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.