NISU OBLINE U PRVOM PLANU

Međunožje slavnih dama: Ko je pjevao pa pokazao gaćice, a ko je to učinio sjedeći

One od toga ne rade nikakvu dramu, naprotiv, znaju se našaliti na vlastiti račun

Maja Šuput, Severina i Jelena Rozga. Instagram/Pixsell

N. Aj. / 24sata.hr

10.6.2022

Mnogim damama s estrade nerijetko se dogodi da pokažu više nego što bi trebale. Tako osim raskošnih oblina, često pokažu i gaćice. One od toga ne rade nikakvu dramu, naprotiv, znaju se našaliti na vlastiti račun, piše 24sata.hr.

Pjevačica Lana Jurčević (37) na jednoj se zabavi pojavila u topu te prozirnim hlačama ispod kojih su se, naravno, vidjele i gaćice.


Lana Jurčević. Instagram/Screenshot

Franka Batelić (30) na izboru za Kraljicu ljepote 2013. nosila je bijelu haljinu toliko dubokog izreza da su joj se gaćice vidjele i kada je stajala.

Severina (50) je pokazala gaćice na reviji 2007. godine. Sjedila je u prvom redu u pratnji Edvina Softića, kada su fotografi snimili njezino tamno donje rublje.



Severina. I.Kralj/PIXSELL

Jelena Rozga (44) pokazala je gaćice u Karlovcu 2011. godine. Dok je pjevala "Bižuteriju" fotoreporteri su snimili njezine crne gaćice koje su se nazirale ispod kratke haljine.


Jelena Rozga. Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Manekenka Kristina Lumbar imala je nezgodu 2011. godine. Sjedila je u prvom redu uz pistu pa fotografima nisu promakle crvene gaćice.

- Gaćice su pokazane iz zeke s Lupinom i mislim da bi svaki dan neko trebao pokazivat gaćice - napisala je tada Kristina na Facebooku te dodala kako je nakon pokazivanja rublja dobila 89 zahtjeva za prijateljstvo.

- Što mi se Milanović ne javi?!? Imam sponzorske gaće SDP-a - dodala je.

Kristina Lumbar. Marko Lukunic/PIXSELL

Pjevačica Natali Dizdar (37) pokazala je gaćice na drugoj večeri Fashion.hr- a 2010. godine. Sjedila je u prvom redu, a zbog prekratke haljine gaćice su joj se vidjele i nakon što je prekrižila noge. U jednom trenutku nesvjesno je uhvatila rub i podigla je te još više otkrila pogled na svoje donje rublje. Iako je imala najlonke, one su bile toliko prozirne da crvene gaćice nije bilo moguće sakriti.


Natali Dizdar. Marko Lukunic/PIXSELL

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea (44) jednom prilikom je objavila video u kojem živahno skakuće za vrijeme snimanja emisije. S obzirom na to da je imala kraću haljinu, Minei su dok je bezbrižno skakutala "provirile" gaćice. No, voditeljica se na to nije obazirala dok ju je vodila pozitivna energija.

Renata Končić Minea. Instagram/Screenshot

Pjevačica Maja Šuput (42) je također u zanosu plesanja i pjevanja pokazala publici crne gaćice. 

Maja Šuput. Pixsell

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.