SVJEDOK NA SUĐENJU

Mirjana Anotonović prkosi Miroslavu Iliću: Brena se ne plaši tebe

E, Brena je zato jedinstvena. Hrabra žena, kaže to što jeste, sviđalo se tebi to ili ne, dodala je Mirjana Antolović

Mirjana Antonović: Sud donio odluku da je Devin Antonović biološki sin pjevača Miroslava Ilića. Agencije

A. Č. / Kurir

11.6.2022

Mirjana Antonović saopćila je da je sud donio odluku da je Devin Antonović biološki sin pjevača Miroslava Ilića, što pjevačeva nekadašnja ljubavnica, godinama pokušava da dokaže.

Pjevačica Lepa Brena je bila svjedok na suđenju, dok javnom prepucavanju Mirjane Antonović i Miroslava Ilića, po svemu sudeći, nema kraja.

- U životu treba čovjek da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmjenu lošeg zakona, pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se miješaju ili pak nisu sigurni... To me podsjeća na one koji posmatraju silovanje u toku, a ne priđu da pomognu... A nedužna djeca i dalje ispaštaju - navela je Mirjana Antonović na društvenim mrežama, koja se bori za uvažavanje DNK uzorka na sudu u Srbiji prilikom utvrđivanja očinstva.

- E, Brena je zato jedinstvena. Hrabra žena, kaže to što jeste, sviđalo se tebi to ili ne! Takva je, i ne plaši se nikoga i ničega, primjerna majka, izvrsna prijateljica, u dobru i u zlu. Izvan svega, podržava i voli djecu. Svaka čast! - dodala je Mirjana.

Brena je, podsjetimo, nedavno otvoreno pričala o ovom slučaju.

- Jako sam sretna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dvije godine na turneji, obišli smo cijeli svijet. Zabavljali su se i voljeli tada i rezultat te ljubavi je Devin - kazala nam je tada.

- Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči... Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. vijeku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu - navodi Brena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.