OTVORILA SE

Dženifer Lopez: Majka me ubijala od batina sve dok nisam pobjegla od kuće

Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba, rekla je

Tvrdi da ima komplikovan odnos sa majkom. Instagram

A. Z.

18.6.2022

Dženifer Lopez (Jennifer), ispričala je u svom dokumentarcu “Halftime” sve o komplikovanom odnosu s majkom Gvadalupe Lupe Lopez. U upravo objavljenom filmu, Džej Lo navodi da ju je majka “ubijala od batina” sve dok nije pobjegla od kuće.

- Imala sam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - ispričala je Dženifer.


Pjevačica ima još dvije sestre.

 - Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htjela sam da odgajim tri djevojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htjela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je Lupe.

Ona ostaje pri stavu da je lćerkama batinama dokazivala da nikada ne smiju da zavise od muškarca.

Pjevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobjegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos. Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što majka nije htjela da trpi.

- Rekla mi je, ako hoćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem - ispričala je Lopez.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.