GLUPIRALI SE NA JAHTI

Holivudske zvijezde ne mare za publiku: Vudi Harelson i Saša Baron Koen oponašali Metjua Mekonahija dok je vježbao

Holivudska glumačka elita već nekoliko dana odmara na Jadranu, a sudeći po fotografijama smijeha i veselja ne nedostaje

Koen i Harleson oponašali Mekonahija. Matija Habljak/PIXSELL

N. Aj.

18.7.2022

Ovih dana u Splitu i okolici borave brojne holivudske zvijezde, a među njima su i glumci Metju Mekonahi (Matthew McConaughey, 52) i Vudi Harelson (Woody Harrelson, 60) koje su fotografi uhvatili kako se "glupiraju" na jahti.

Holivudska glumačka elita već nekoliko dana odmara na Jadranu, a sudeći po fotografijama smijeha i veselja ne nedostaje. S njima su i glumački par Isla Fišer (Fisher, 46) i Saša Baron Koen (Sacha Baron Cohen), dok su u Dalmaciji još i glumac Dejvid Spejd (David Spade, 57) te komičar Kris Rok (Chris Rock, 57) s djevojkom Lejk Bel (Lake Bell). Pridružili su im se bubnjar "Metallice" Lars Urlih (Urlich) i njegova supruga, model Džesika Miler (Jessica Miller), te muzički menadžer Gaj Oseri (Guy Oseary).


Holivudska elita uživa na palubi jahte - Avaz
Holivudska elita uživa na palubi jahte - Avaz
Zabave ne nedostaje - Avaz
Zabave ne nedostaje - Avaz
Koen i Harleson oponašali Mekonahija - Avaz
+2

Mekonahi je sunčano poslijepodne iskoristio za vježbu, a njegov kolega Vudi je pronašao zabavu i za sebe. Oponašao je Metjua, a onda im se pridružio i Saša Baron Koen.

Sve to se dešavalo na palubi jahte.

Glumci nisu obraćali pažnju na fotografe, već su opušteno uživali u aktivnosti. U jednom trenutku se Metju okrenuo prema ekipi i napravio "duck face", međutim nisu ga doživjeli.

Fotoreporteri "Pixsella" su ulovili u kadar holivudske zvijezde i dok su jeli, a izvijestili su i da je Harelson presvlačio kupaći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.