TRENDING LISTA NA YOUTUBEU

Zvijezda "Granda", nakon objave numere "Daće Bog", za "Avaz": Nisam zaljubljen i jako mi je lijepo ovako solo

Dat će Bog više zdravlja, volje i vjere u sve što dolazi kada je moj put i moja karijera u pitanju, istakao je Mahir Mulalić

Piše: N. Aj.

29.7.2022

Mahir Mulalić nastavio saradnju s Banetom Opačićem. Instagram

Prošlogodišnji pobjednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić jučer je objavio numeru "Daće Bog" koja je na YouTube platformi zauzela svoje mjesto na trendingu.

Tekst i muziku pisao je Bane Opačić, koji se smatra jednim od najboljih hitmejkera u regionu.

Pjesma je ušla u trending i mnogo, mnogo pozitivnih komentara sam dobio, što od publike, tako isto od kolega i ljudi koji nisu u javnom sektoru, što mi na neki način imponuje! Jako sam ponosan na cijeli proces kada je u pitanju projekt "Daće Bog" - rekao je Mulalić za portal "Avaza".

Otkrio je da će već najesen ili zimu objaviti novu pjesmu čemu se, kako je istakao, beskrajno raduje.

Čeka me novi proces - oduševljeno govori Mulalić.


S obzirom na to da je "Daće Bog" bržeg ritma, pitali smo Mulalića je li mu odgovaraju takve numere u odnosu na balade, kojima je i osvojio srca publike.

- Iako sam ljubitelj balada smatram da svaki izvođač, na svom repertoaru, treba da ima balans kada su u pitanju sporije i brže pjesme! Dat će Bog više zdravlja, volje i vjere u sve što dolazi kada je moj put i moja karijera u pitanju - istakao je Mulalić.

A kada se radi o ljubavi...

- Ako mislite da li sam zaljubljen, trenutno nisam i jako mi je lijepo ovako solo! Ali svakako priželjkujem jedan porodični život kada dođe vrijeme za to - zaključio je Mulalić.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.