POBJEDNIK "ZVEZDA GRANDA"

Mahir Mulalić o odnosu sa djevojkama: Jako su čudne...

Također, tvrdi da je veoma teško naći i zadržati prave prijatelje

Mahir Mulalić. Instagram

N. A.

3.2.2023

Od kada je postao popularan Mahiru Mulaliću su se mnoga vrata otvorila, a neka, kako priznaje i zatvorila.

Ubrzo nakon trijumfa u "Zvezdama Granda" njegovoj ljubavi sa sada već bivšom djevojkom došao je kraj, a Mulalić je riješio da ogoli dušu i otkrije ko je glavni krivac za to.

- Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumijevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumijeti, pogotovo kada izlazi pjesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan - objasnio je Mahir.

Potom je voditeljica konstatovala da ima i njegove krivice i da treba da razumije tuđe potrebe. 

- Znači manjka razumijevanja sa druge strane. Vjerovatno ima i toga da ja ne razumijem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lijepo mi je, taman - priznao je pobjednik "Zvezda Granda". 

Mnogi pjevači, tako i Mulalić, tvrde da je veoma teško naći i zadržati prave prijatelje.

- Stvarno treba dobro vagati ko će ti biti prijatelj na estradi, a ko ne. Oni koji su bili sa mnom iskreni, bio sam i ja prema njima iskren. Dobro, možda nekad nešto ne kažem, odnosno ne otkrivam toliko stvari o sebi, ali uglavnom svi oni sa kojima sam dobar znaju na čemu su sa mnom - istakao je Mulalić.

Podsjetimo, Mahir je svojevremeno otvorio dušu za "Grand" i otkrio kakvu djevojku priželjkuje.

- Neko sam ko u vezi želi da vidi djevojku koja hoće da radi na sebi, koja je svjesna sebe i da zajedno gledamo u budućnost. Nekada dođe do razlaza u mišljenju i nastavi se svojim putem, to mi se i desilo sa bivšom djevojkom, ali bože moj… Djevojke su jako čudne, sjećam se i dok sam bio u vezi i tada je bilo interesovanja, tada sam nastupao, sve zavisi od djevojke do djevojke - zaključio je pjevač za TV Grand".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.