OTVORENO S REPEROM

Sajfer za "Avaz": Supruga je moj menadžer

Konstantno radim i nastupam, nema praznog hoda, rekao je reper

Sajfer. Instagram

Piše: Z. A.

9.8.2022

Sarajevski reper Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer prekjučer je objavio pjesmu "Karneval", koja već broji više od 200.000 pregleda na YouTubeu. Kako je za portal „Avaza“ rekao zadovoljan je kako je sve ispalo u konačnici i očekuje da će pjesma postati pravi hit.

- Do sada sam najzadovljniji sa ovom pjesmom, komentari su pozitivni. Treba još da prođe vremena, ali kako vidim pjesma je „razbila“ – rekao je reper za „Avaz“.

Pjesma "Kokaina", koju je objavio prije četiri godine, postala je za kratko vrijeme hit i Sajfer smatra da ju je "Karneval" već nadmašio.

- Po ozbiljnosti projekta, organizaciji već sam je nadmašio, ali, po pregledima još uvijek nisam. Ona je najjača, ali sada ima više muzičkih platformi pa više nije YouTube mjerilo i pregledi ima tu još stavki – prokomentirao je Sajfer.

U posljednje vrijeme punom parom radi na karijeri, i kako kaže, vidi rezultate napornog rada.


- Konstantno radim i nastupam, nema praznog hoda, sva putovanja su spojena nekako ugodno s korisnim. Uskoro polaniram duet sa reperom Medikom, a uskoro i sa kolegama iz Srbije – orktio nam je Nikšić.

Kazao nam je da mu je supruga najveća podrška u poslu.

- Ona je moj menadžer, ja sam inače po prirodi tvrdoglav rijetko koga poslušam, ali nju sam dosad za sve poslušao. Otkako ona vodi taj dio posla ide sve na bolje. Njoj najviše vjerujem i opušten sam - kazao nam je Sajfer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.