BILA NA TURNEJI

Tanja Savić priznala: Imala sam koronu i nastupala sam tako bolesna

Na bini mi se vrtjelo u glavi, osjećala sam malaksalost, jedva sam stajala na nogama

Tanja Savić. Instagram

L. S. R.

24.9.2022

Pjevačica Tanja Savić priznala je da je bila teško bolesna, ali da nije željela da otkaže nastupe kako ne bi "ispalila" menadžera i vlasnike klubova, piše Blic.

- Imala sam koronu i bilo mi je baš loše! Jedva sam izvukla živu glavu. Još imam posljedice i nisam dobro. Kosa mi opada! Radila sam tako bolesna, baš je težak period iza mene - kaže Tanja za Blic.

Ona dodaje da je tokom nastupa jedva stajala na nogama, jer je imala jake glavobolje i vrtoglavicu.

- Unaprijed mi je bila zakazana ljetnja turneja i nisam imala srca da je otkažem iako sam bila bolesna. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka, ali i za mog menadžera. Naravno, i za publiku, jer bi bili razočarani. Zato sam, i pored korone, pjevala! Na bini mi se vrtjelo u glavi, osjećala sam malaksalost, jedva sam stajala na nogama. Imala sam i jake glavobolje. Samo sam uz Božju pomoć preživjela - govori ona

Na pitanje kada je tačno shvatila da ima koronu, Tanja odgovara:

- Zbog nastupa sam stigla da se testiram tek pet dana poslije prvih simptoma. Test je bio negativan jer je precizan prvih nekoliko dana bolesti, ali su mi ljekari rekli da je najvjerovatnije riječ o koroni i da treba da izvadim antitijela. Odmah sam ih izvadila i rezultat je pokazao da sam zakačila virus. Imala sam čak 4.360 antitijela, što je baš mnogo. Nastavila sam da radim, šta ću - kaže pjevačica.


Nakon ove Tanjine izjave se digla se bura na društvenim mrežama.

"Nema većeg dna od nje", "Bitniji joj je novac od ljudskih života", "Ovo je sramota, da neko zna da ima koronu i opet nastupa", samo su neki od komentara.

Ovim povodom se na Instagramu oglasila i pjevačica uz pojašnjenje da nije neko ko trči za parama po svaku cijenu.

-Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu da sam znala da je imam ne bih nastupala - poručila je između ostalog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.