VAMP ŽENA

Megan Foks: Iza sebe ima brak, troje djece i luđačku vezu s reperom

Na Floridu je preselila kada je imala 10 godina, gdje je počela karijeru modela

Megan Foks. Instagram

Piše: A. K.

15.12.2022

Američka glumica i manekenka Megan Foks (Fox) ne prestaje intrigirati javnost otkad je uplovila u vezu s reperom Mašin Gan Kelijem (Machine Gun Kelly). Nazivaju je vamp ženom, a mnogi je s pravom svrstavaju mešu najljepše žene svijeta.

Glumom se bavi od ranog djetinstva, sa čak pet godina je počela pohađati časove glume i plesa. Manekenstvom se ozbiljnije počela baviti sa 13 godina, a vlasnica je i nekoliko nagrada.


Iznenađenje za obožavatelje

Roditelji su joj se razveli kad je bila mala, a majka i očuh su odgajali nju i sestru. Na Floridu je preselila kada je imala 10 godina, gdje je počela karijeru modela. Ulogu u filmu "Transformersi" dobila je 2009. godine.

Pojavila se i u časopisima poput „Maxim“, „Rolling Stone“ i „FHM“. Glumca Brajana Ostina Grina (Brian Austin Green) upoznala je 2004. godine na snimanjima filma "Nada i vjera". Imala je tada 18, a on 30 godina. Zaručili su se dvije godine kasnije. Prema pričama glumice, Grin je u početku oklijevao da uđe u vezu s njom zbog razlike u godinama.


Za njega se udala 2010. godine, a dobili su i troje djece. Zahtjev za razvod je podnijela 21. avgusta 2015.. Oboje su se povukli iz javnosti, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje za njihove obožavatelje. Naime, u aprlu 2016. godine Megan se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila s trudničkim stomakom.


Tačku na brak su stavili 2020. godine Meganinom odlukom, a nakon toga su je povezivali sa brojnim muškarcima. Ipak, već duže vrijeme je u vezi sa poznatim reperom Mašin Gan Kelijem. Svojim čudnim pojavama, načinom odjevanja i ljubavnim zakletvama privlače pažnju javnosti gdje god se pojave. Za njega uvijek ističe da joj je srodna duša.


Krhka osoba

Na prvi pogled Megan se čini savršenom ženom, još savršenijeg izgleda, ali kako i sama kaže, ispod toga skriva se krhka i labilna osoba. Foks otkriva kako ima određenu vrstu brahidaktilije, odnosno razvojnu manu koju karakteriše izrazito kratki prsti na šakama ili stopalima, zatim opsesivno-kompulzivni poremećaj, snažno izraženu nesigurnost, a sklona je i samopovrijeđivanju te je priznala da ima nisko samopoštovanje. 

Neki tvrde da je zbog opšte nesigurnosti često posezala za estetskim operacijama kako bi samoj sebi postala što ljepša. Iako nikada nije potvrdila nijedan estetski zahvat, glumicu se često moglo videti kako izlazi iz estetskih klinika lica skrivenog torbom, a brojni estetski stručnjaci znali su da prokomentarišu njen izgled.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.