DERNEK U STUDIJU

Vrhunska novogodišnja zabava uz program TV Alfa: Pjesma, smijeh i poljubac na putu za 2023.

Među gostima Aka Hukelić, Šaćir Ameti, Bahrija Hadžialić, Mirso Čomaga i drugi

Sa snimanja novogodišnjeg programa TV Alfa. TV Alfa

Piše: L. S. R.

31.12.2022

TV Alfa snimila je odličan novogodišnji program, čije emitiranje počinje u subotu u 21 sat.

- Gledaoce očekuje vrhunska zabava, odlična atmosfera. A za dobru zabavu pobrinut će se naši gosti, vrhunski pjevači. Elmedin Eka Kadrispahić otvorit će s harmonikašem Nihadom iz KUD-a “Saobraćajac” novogodišnju emisiju, a nakon njega redat će se i ostali poznati gosti. Mirsad Čomaga sa svojom ličnom kartom “Crna ženo” vratit će gledaoce svojom izvedbom u neka možda i ljepša vremena. Uz njega i sjajna Bahrija Hadžialić te harmonikaš Enes Selman potrudili su se da atmosfera u studiju bude na nivou – poručuju s TV Alfa.



Sa snimanja novogodišnjeg programa Tv Alfe. TV Alfa

Snimanje je trajalo dva i po sata.

- Bilo je zabavno i jako dobra atmosfera je vladala tokom snimanja, mnogo smijeha i pjesme...Pao je i poljubac na snimanju. Hvala i mojim kolegicama Samri, Meldijani i Džejlani, koje su se potrudile da ništa ne nedostaje tokom snimanja i koje su odradile ogroman posao iza scene - kaže urednica i voditeljica Irmela Šabanović.

Sjajni Aka Hukelić gitarom će pratiti Šaćira Ametija.

- Iskoristite priliku i saznajte u najluđoj noći i to kako se Šaćir snašao u ulozi voditelja emisije, te da li će u skorije vrijeme krenuti u neke voditeljske vode… Aka je pratio i mladog pjevača Bakira Mečkića, “Zvezdu Granda”, čiji je mentor Marija Šerifović – ističu iz TV Alfa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.