VATRENO

Video / Teodora Džehverović dozvolila publici da je dira po zadnjici: "Samo žene"

Njeni nastupi su uvijek posjećeni, a ona se trudi da atmosferu uvijek dovede do vrhunca

Teodora Džehverović. INSTAGRAM

Piše: E. A.

4.1.2023

Teodora Džehverović je pažnju publike privukla učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", a kasnije i u Zadruzi gdje joj se pridružila i majka. 

Teodora je iskoristila tadašnju popularnost, te zahvaljući tome postala jedna od najpoznatijih pjevačica. Njeni nastupi su uvijek posjećeni, a ona se trudi da atmosferu uvijek dovede do vrhunca.

Poznata je po vatrenom plesu, a sada je otišla korak dalje. 

Naime, pjevačica je dozvolila publici koja je bila bliže bine, da je diraju po zadnjici, a ona je na mikrofon kroz smijeh rekla "samo žene", što se odnosilo na to da su je samo žene dirale, ne i muškarci. 

Ova situacija je snimljena, te postavljena na TikTok.

@un_po_2 #teodoradzehverovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fy #viral #viralvideo #viraltiktok #virall #viral_video #popular #popularcreator #popularvideo #popularvideo #populacreator #popularno #viralno #video #videoviral #videostar #videoforyou #trend #trending #trendy #trendingsong #trendbalkan #trendingsrbija #tiktok #tiktokviral #tiktokfyp #tiktoktrending #follow #followforfollow #tiktokfypplisssssssssssssssssss #bakapraase #zeljkomitrovic #zeljkomitrovicvsbakaprase #masnokosi #pogledaj #pogledajusound #perte #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #balkan #balkantiktok #balkantiktok #balkantiktok #balkanci #balkanmusic #balkanfyp #balkanviral #srbija #srbijatiktok #srbija🇷🇸 #srbijafyp #srbijaviral #srbijaforyou #bosna #hrvatska #4you #dzehva #dzehvi #zadruga #zadruga5 #zadruga5video #zadrugari #zadrugaoficijal ♬ original sound - ⚡𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡.𝙚𝙙𝙞𝙩⚡
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.