POZNATE LIČNOSTI

Ovo su ovisnici o seksu: Jedan spavao sa 4.000 žena, drugi se liječio već sa 25 godina, treći dobio HIV

Da bih preživela te noći, bila sam pijana i napušena, rekla je Vilkinson

Ovisnici o seksu otkrili svoje tajne. ILUSTRACIJA / INSTAGRAM

A. O.

4.1.2023

Opsjednutost seksom u Holivudu (Hollywood) nije ništa čudno, jer u industriji koja vrvi od eksplicitnog sadržaja, brojni glumci su vremenom "poklekli" i kasnije priznali da su bili zavisni od seksa.

Jedan od njih je i glumac Majkl Daglas (Michael Douglas), koji više od dvije decenije uživa u braku sa Ketrin Zitom Džons (Catherine Zeta-Jones), ali je prije toga imao ozbiljnih problema sa zavisnošću od seksa.

Svoju zavisnost je prvi put pomenuo 2012. godine, u biografiji koju je tad objavio.

Majkl Daglas: Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje. twitter

Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje, a ovaj problem bio je jedan od razloga njegovog prvog razvoda. U jednom intervjuu je rekao da se njegov otac Kirk Daglas ponosio činjenicom što mu je sin seksualni zavisnik.

Čarli Šin (Charlie Sheen), poznat po nadimku zločesti dečko Holivuda, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije riješio.


Čarli Šin: Otkrio da ima HIV. TWITTER

Njegov brak sa Deniz Ričards (Denise Lee Richards) uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sljedeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je prije 2016. godine otkrio da je HIV pozitivan, što ga je konačno natjeralo da uspori.

Za Džeka Nikolsona glumica Kim Besindžer je rekla sledeće: 

- On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsJednuta seksom - rekla je ona. 

Da voli seks ne krije ni sam glumac.

Džek Nikolson: Ovisnik o seksu. INSTAGRAM

- Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živio poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena - rekao je. 

Osnivač magazina "Playboy" Hju Hefner ljubav prema erotici iskazao je kroz svoj biznis, ali i stvaranjem Playboy vile, u kojoj je uživao sa brojnim zečicma.

Tek nakon njegove smrti 2017. godine počelo je da se govori o svim bizarnostima njegovog seksualnog života. Naime, on je uživao u seksu svakog dana i to sa više djevojaka. I to možda nikome ne bi bilo čudno da djevojke seks sa njim nisu opisale kao "grozan".


Hju Hefner i Holi Medison. twitter

- Morala sam da izgledam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesretna. Viki (još jedna od Hefovih djevojaka) dovodila je gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila – što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks sa njim - ispričala je svojevremeno Holi Medison, jedna od najpoznatijih Plejboj zečica.

- Da bih preživela te noći, bila sam pijana i napušena. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla da izbjegnem to - rekla je još jedna poznata zečica, Kendra Vilkinson.

Hju Hefner sa zečicama. INSTAGRAM

Komičar Rasel Brend je mnoge šokirao priznanjem da je u jednom londonskom pabu tokom 2002. godine seksualno zadovoljio jedog muškarca u WC-u. 

On je kasnije objasnio da je to uradio zbog snimanja dokumentarca na kojem je radio i koji se bavio istraživanjem društvenih tabua.

Rasel Brend: Zadovoljio muškarca u toaletu. INSTAGRAM

Zvijezda kultne serije "Dosije Iks" Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izliječio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

Ko bi rekao?!

Dejvid Duhovni: Ovisnik o seksu. TWITTER

- Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu djevojku koja je željela da mi pruži seksualne usluge - rekao je glumac svojevremeno.

- Vjerujem kako su moji seksualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi vidio dobar način da pobjegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe - objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao.

Džeri Hol, manekenka i bivša supruga rokera Mika Džegera, tvrdila je da je njen bivši partner bio "seksualni predator", te da je nakon njihovog raskida postao zavisan od seksa.

Mik Džeger: Seksualni predator. INSTAGRAM

- Iako sam ga voljela i ako mi se on zaklinjao na vječnu ljubav, osJećala sam se nesigurno uz njega. Uspjela sam ga odvojiti od droge, ali on je tu zavisnost zamijenio seksualnom - rekla je nekadašnja manekenka.

Sudeći po onome što je autor biografije o Džegeru napisao, slavni muzičar je spavao sa ogromnim brojem žena.

- Džeger je tokom svog života spavao sa 4.000 žena. Međutim, kada pogledam unazad, mislim da je ta cifra možda i znatno veća - izjavio je Kris Anderson.

Autor biografije priseća se da je Džeger čak išao kod seksualne terapeutkinje kako bi pokušao da reši svoju zavisnost od seksa da bi na samom kraju spavao sa njom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.