"SAMO PRIRODNO"

Toni Cetinski pohvalio se urodom iz svog vrta, javio se i brat Mateo: "Šta si sve pobrao?"

Ispod objave uslijedili su brojni komentari

H. J. I.

5.1.2023

Cetinski se pohvalio urodom iz svog vrta. Instagram

Pjevač Toni Cetinski (53) prije skoro šest godina napustio je Zagreb nakon 25 godina boravka u metropoli i vratio se u rodnu Istru. A da mu život tamo itekako godi Cetinski ne krije. Svojim pratiteljima na Instagramu sada se pohvalio i urodom iz svog vrta u Rovinju. 

- Plodovi vrta rodnog doma mog! Stop GMO - napisao je muzičar u opisu nekoliko fotografija koje prikazuju domaće narandže i limune. Ispod objave uslijedili su brojni komentari, a među njima je i onaj Tonijevog brata Matea koji je nasmijao mnoge. 

- Ma šta sve si pobrao? - upitao ga je Mateo na šta je Toni uzvratio da nije i da je ostavio i njemu malo.

- I bolje ti je - odgovorio mu je Matteo.


Inače, Toni i njegov mlađi brat Mateo (49) su krenuli istim smjerom - muzikom, a oduvijek su jedan drugome velika podrška u svemu. Iako ne poziraju zajedno često, zbog čega nema puno njihovih zajedničkih fotografija, jako su bliski. Braća Cetinski nedavno su brojne obožavatelje iznenadili simpatičnom zajedničkom fotografijom koju je na svom profilu objavio Mateo. 

- Ovako je nekako naopačke izgledala 2022. Meni najgora godina u životu. Al' okrenuli smo joj stražnjice i gledamo naprijed, a neka nam leđa uvijek čuvaju žene. Jer su jači i opasniji spol! Trdo sprida i gremo vajka zgoru - napisao je muzičar i dizajner.


- My little bro. I love my little bro - komentirao je Toni bratu. 

Inače, Mateo se osim muzikom, bavi i dizajnom interijera, ali i nakitom, restauracijama namještaja, slikarstvom... 

- Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama odmorim se od mozga - otkrio je u intervjuu za IN magazin prošle godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.