POP DIVA

Karleuša oštro reagirala i poslala poruku Tošiću: Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna

To pravi muškarci i gospoda ne rade, poručila je Karleuša

Tošić i Karleuša: "Rat" preko medija. Instagram

E. Ć.

5.1.2023

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu gdje je reagirala na pisanje jednog srbijanskog medija preko kojeg se oglasio Duško Tošić i naveo da, za razliku od nje, poštuje dogovor dok traju pregovori o razvodu.

- Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna. To pravi muškarci i gospoda ne rade. Iz poštovanja i ljubavi prema mojoj djeci koja su u osjetljivom dobu i koju sve ovo pogađa, neću reagovati na ove tužne poteze protiv mene i zvanja Ljiljane Stanišić koja je toliko zla nanijela našoj porodici. Nesvijest, tužno - poručila je Karleuša.


Objava Karleuše na Instagram Storyju. Screenshot

Podsjetimo, Tošić se danas oglasio preko svog advokata Nikole Premovića.

- Duško Tošić je neko ko kroz cijelu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbjegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. 

Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku – rekao je ranije advokat Premović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.