KONTROVERZNI ITALIJAN

Đanluka Vaki i Šaron Fonseka uživaju u ljubavi: Ne smeta im rezlika u godinama

Par planira živjeti na relaciji Italija - Majami

Đanluka Vaki i Šaron Fonesca. Instagram

N. A.

22.2.2023

Italijanski poduzetnik, influencer i Đanluka Vaki (Gianluca Vacchi) snimljen je nakon dugo vremena u javnosti, i to u večernjem izlasku sa svojom mlađahnom partnericom Šaron Fonseka (Sharon Fonseca).

55-godišnji Đanluka pozornost paparaca privukao je u svjetlororom odijelu s bijelom košuljom, dok je 28-godišnja Šaron iskombinirala kožne hlače, sako i trendi čizmice. Snimljeni su pri dolasku u jedan od popularnih restorana u Miamiju, a fotografe su pozdravili dobro raspoloženi i sa smiješkom.

Kontroverzni italijanski milioner godinama se već nalazi u središtu zbog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama, no najveću je pažnju ipak privukao ljubavnom vezom s 27 godina mlađom Šaron , s kojom je 2020. godine dobio kćerku Blu Jeruzaleme.

U jednom od intervjua za magazin "Hello!" Đanluka je izjavio kako bi volio da mu kćerka odrasta u tradicionalnom porodičnom okruženju, a Šaron je uz to dodala kako jedva čeka da prošire porodicu, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama.

- Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Šaron, volio bih da mi kćerka odrasta u tradicionalnoj porodici. I da, oženio bih se prije svih sa Šaron . Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja - izjavio je tada slavi Talijan.

Par koji planira živjeti na relaciji Italija - Majami uskoro bi mogao poraditi i na potomstvu jer mlada Šaron želi čim prije i drugo dijete.

- Da, jer živim svoj san. Uživam u svakoj sekundi da bih sve ponovila još hiljadu puta - priznala je.

Šaron i Đanluka upoznali su se prije pet godina na snimanju jednog muzičkog spota, a milioner je priznao kako ga je Šaron na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

U nekoliko je prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

- Šaron uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka - izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin "Hello!".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.