KARNEVAL U RIJU

Zgodna brazilska manekenka ukrala šou plesačicama

Izabel se pojavila u brushalteru i tangama od zlatnih perlica

Gular privukla pažnju. Carnival in Rio De De Janeiro

Z. K.

22.2.2023

Karneval u Riju je najveća predstava na svijetu i najradosniji događaj brazilskog kulturnog kalendara. Traje pet dana, a najveću zabavu na planeti posjećuju milioni ljudi koji dolaze iz svih krajeva svijeta!

Jedna od najvećih atrakcija ovog spektakla svakako su zgodne plesačice koje prikuju poglede za sebe! One ponekad i nemaju kostime, zbog čega se često mogu vidjeti kako plešu sa golim grudima, dok muškarcima "padaju vilice".

Teško ih je nadmašiti i izazvati veću pažnju, ali čini se da je to bio jedan od lakših zadataka brazilskoj manekenki Izabel Gular (38). Bilo je dovoljno samo da se pojavi, nasmješi fotografima i ispozira u svom stilu, zbog čega je plesačicama ukrala čitav šou.

Izabel se pojavila u brushalteru i tangama od zlatnih perlica. Čitav "autfit" upotpunila je šarenim nakitom i zlatnim sandalama. Izabel je još jednom dokazala zašto važi za jednu od najljepših žena svijeta. Redovno dobija komplimente na račun savršeno izvajane figure, zbog čega mnogi ne mogu da povjeruju da ima 38 godina.

Izabel se prije nekoliko dana pohvalila snimkom u bikiniju uz opis: "Spremna za karneval! Odbrojavanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.