ENTONI ČIKONE

Madonin brat preminuo u 66. godini: Dugo se borio s alkoholizmom

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu

Madona. Instagram

S. S.

26.2.2023

Suprug Madonine sestre Melani Čikone muzičar Džo Henri objavio je jučer na Instagramu sljedeće saopštenje: "Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proljeća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo".

Džo Henri je napomenuo da je veoma volio Entonija kao i da ga je bolje razumio od svih, više nego što je i sam ponekad htio da prizna, piše extratv.com. Naglasio je da je Entoni sada sa svojom majkom koja je 1963. u 33. godini izgubila bitku sa rakom.

Entoni se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je prije više od 10 godina objavljeno da je godinama živio ispod mosta u Mičigenu i da je njegova porodica prestala da mu pomaže. Daily mail je 2017. pisao da je Entoni uspješno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu.

Entoni Čikone je javno optuživao sestru Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pjevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.