BRITANSKI MODEL

Kejti Prajs se podvrgla po 16. put plastičnoj operaciji grudi

Njena petnaestogodišnja kćerka bila je zabrinuta za zdravlje svoje majke

Kejti Prajs. Instagram

N. A.

1.3.2023

Kejti Prajs (Katie Price) se 16. put podvrgla plastičnoj operaciji grudi i postala Britanka sa najvećim poprsjem iako je njena petnaestogodišnja kćerka bila zabrinuta kako vještačko "uljepšavanje" utiče na zdravlje njene majke.

Djevojčica Princes govorila je majci da vjeruje u svoju prirodnu ljepotu i bojala se da li će Kejti poslije još jedne operacije uopće moći da hoda.

- Želim da kažeš ne. Da li znaš koliko si operacija imala? - rekla je Princes svojoj majci nakon što ju je ona pitala da li bi trebalo da ode na korekciju usana (ponovo), prenosi "Miror".

Kejti je ostala pri svome, pa je poručila: 

- Kada budem imala 90 godina, postat ću providna, vidjet će se sve moje vene. 

Kejti Prajs. Instagram

Ekstremna u svojoj namjeri da izgleda što neprirodnije Kejti je postala rekorderka, a titula je sve samo ne ona pobjednička.

- Tvoje tijelo tvoj izbor, ja nemam problema sa plastičnim operacijama. Ali mislim da su neki ljudi toliko prirodno lijepi da im to zapravo i ne treba. Ti si bila prirodno lijepa - rekla joj je kćerka.

Kontroverzna rijaliti zvijezda otišla je prošle godine na operaciju ugradnje 2120 CC silikona nakon čega je završila u invalidskim kolicima.

- Bila je u agoniji, leđa su je nevjerovatno boljela - rekao je izvor za "San".

Kejti Prajs koja je u međuvremenu otputovala u Tajland, pohvalila se prošlog mjeseca da ima nove filere u usnama, a iako često nakon korekcija odnosno operacija dođe do komplikacija, ona ne odustaje.

Prije osam godina imala je neuspješnu operaciju povećanja grudi zbog čega je imala rupu na grudima, a implant je virio iz dekoltea. Uslijedio je još jedan hrurški zahvat kojim su uklonjene posljedice prethodne operacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.