JET SET

Iako pred bankrotom, ljepotica često odlazi na plastične operacije

Ne priznaje da ima finansijskih problema

Keti Prajs: Poznata po sumanutom trošenju novca. Instagram

Avaz.ba

14.11.2019

Britanska starleta i rijaliti zvijezda Keti Prajs (Katie Price) poznata je po sumanutom trošenju novca uglavnom na brojne plastične operacije.

Često putuje u Tursku u klinike za estetsku hirurgiju, zbog čega njeno lice već godinama izgleda deformirano.

Osim bolnih šavova na licu, čini se kako slavna Britanka ima puno većih problema jer, kako pišu mediji u njenoj zemlji, našla se pred bankrotom. 

Do njega su ju zasigurno dovele operacije, ali i to što je krenula u renoviranje stana koji je sama nazvala "odvratnom rezidencijom", no čini se da neće imati dovoljno novaca za njegovo preuređenje do kraja jer su troškovi izmakli kontroli. 

View this post on Instagram

💁🏼‍♀️Missing summer time☀️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

- Keti želi preurediti kuću, ali izgleda da će ju morati prodati jer nema dovoljno novca da sve sredi kako je zamislila - ispričao je izvor blizak starleti, dok je ona sama priznala da ne živi u svojoj vili.

Ne priznaje da ima finansijskih problema.

- Nešto je pošlo po zlu, trenutno ne živim u svojoj kući, sve ću vam objasniti - poručila je medijima.

Ipak, neki tvrde kako uzrok bankrota nisu plastične operacije koje je navodno kompenzirala s turskim klinikama te vrste: ona se operira besplatno, a zauzvrat mami fanove da se dođu upravo tamo dodatno uljepšavati.

No, umjesto da napravi promet, Keti je izgledom i šavovima zgrozila javnost, pa se nekako čini da će dotična sljedeće uljepšavanje morati platiti, iako doista ne znamo kako kada nema ni za uljepšavanje mjesta prebivališta, prenosi Dnevnik.hr. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.