LISTA DAILY MAILA

Ovo su bile najgore odjevene dame na dodjeli Oskara

Na listi se našla i glumica Daniele Brooks, koja je privukla pažnju u prozirnom kombinezonu

Glumica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

13.3.2023

Na Vanity Fair zabavi, koja je uslijedila nakon dodjele Oscara, brojne zvijezde prošetale su tepihom i pokazale svoje odjevne kombinacije. Dok su neke oduševile modnim izborom, druge su završile na listi "najgore odjevenih celebrityja" koju je sastavio Daily Mail.

Kako spomenuti portal piše, najgore odjevena bila je glumica Halle Berry, koja se odlučila za bizarnu mini haljinu od crnog tila, prekrivenu mašnama, a ispod je otkrila crni bodi.

Na listi se našla i glumica Daniele Brooks, koja je privukla pažnju u prozirnom kombinezonu, ispod kojeg se naziralo donje rublje, te crno-bijeloj bundi.

Emma Roberts također nije oduševila modne kritičare crnobijelom haljinom čipkastog korzeta koju je odabrala za prigodu, a manekenka Ashley Graham naišla je na kritike nakon što se pojavila u prozirnoj crvenoj haljini ispod koje su se vidjeli obrisi njenog crnog donjeg rublja.

Na listi se našla i manekenka Chrissy Teigen, koja je na događaj došla u haljini koja sadrži nijanse živopisne žute i zelene sa svjetlucavim ukrasima od šljokica izvezenih po poluprozirnoj tkanini.

Transrodna glumica Hunter Schafer također je upala na listu unatoč tome što su neki njen dolazak u bijeloj suknji i s bijelim perom koje joj je prekrivalo grudi nazvali "hrabrim potezom".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.