VELIKA BRITANIJA

Gostovala u posljednjoj emisiji "Carpool Karaoke": Adel nije uspjela zadržati suze

Zadržavajući suze, Džejms je nazvao "privilegijom" to što je Adel uspjela da shvati kako se on osjeća

Nije krila suze. Printscreen

Z. K.

25.4.2023

Adel (Adele), pjevačica iz Velike Britanije, bila je gošća posljednje emisije "Carpool Karaoke", a tokom razgovora s voditeljem Džejmsom Kordenom (James Corden) u jednom trenutku je i zaplakala.

Sjetila se razvoda

Adel je s voditeljem razgovarala o svom razvodu, a u emisiji je otkrila i da joj je upravo prijateljstvo s njim pomoglo da preboli te teške dane, te je dodala i da je stih u jednoj od pjesama s posljednjeg albuma "I Drink Wine" inspiriran podrškom koju je dobila upravo od voditelja.

- Stih je inspiriran razgovorom koji smo ti i ja vodili, a bio je 4. januar 2020. godine ili tako nešto i bili smo na odmoru zajedno s djecom - pojasnila je.

Adele je okončala svoj razvod sa Sajmonom Konekijem (Simon Konecki) u martu 2021. godine, a otkrila je da je nakon toga otišla na porodični odmor s Džejmsom i Džulijom (Julia) te njihovo troje djece, kao i svojim sinom Endželom (Angel).

- Bili smo na putu kući i moje raspoloženje se promijenilo i bilo je to prve godine kada sam se osjećala kao da moram da smatram odgovornom samo zato što sam odrasla osoba, dok ste ti i Džuls brinuli o meni i Endželu godinu prije toga - ispričala je.

Stih u pjesmi

Adele je otkrila i da kada je Džejms došao na red da je pita za savjet, nagovještavajući da nije zadovoljan svojim životom u Americi, da se zbog toga osjećala "nesigurno". Rezultat tog razgovora bila je pjesma "I Drink Wine", a Korden je kazao da je sve što joj je rekao i osjećao uspjela da pretoči u stih.

Neki od stihova koje su pjevali uključivali su stihove: "Kako to da smo oboje postali verzija osobe koja nam se ni ne sviđa? Zaljubljeni smo u svijet, ali svijet samo želi da nas sruši , stavljanjem ideja u naše glave, koje nekako kvare naša srca."

Zadržavajući suze, Džejms je nazvao "privilegijom" to što je Adel uspjela da shvati kako se on osjeća i stavila to u jednu od svojih pjesama. Na samom kraju emisije i Adel je brisala suze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.