BKC

"Posljednja Večernja škola: Smijeh do suza uz Željka Pervana i njegove đake

Autor „Večernje škole“ Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima

Legendarna "Večernja škola". N. Novaković

N. Novaković

27.4.2023

Kultna Večernja škola Željka Pervana u sklopu svoje oproštajne turneje „Posljednja večernja“ oduševila je publiku u krcatom Bosanskom kulturnom centru. Željko Pervan i njegovi đaci su priredili su sjajnu zabavu i smijeh do suza.

Najpopularniji humoristični serijal svih vremena –kultna "Večernja škola" Željka Pervana nakon 15 godina ponovno je okupila svoje junake i krenula na svoju oproštajnu turneju nazvanu „Posljednja večernja“ s kojom je stigla i u BIH.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno su sjeli u školske klupe.

Autor „Večernje škole“ Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“, što aktualnu turneju čini još ekskluzivnijom prilikom za uživanje u vrhunskoj Pervanovoj satiri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.